|
Ephesus (Efes)
|
|
01-09-2009, 05:23 AM
|
|||
|
|||
|
Ephesus (Efes)
Ephesus (Efes)
Türkiye’de seçile bilecek çok yer var. ama benim ilgimi çeken bir yer olması gerek. Bodrum mu? Hayır Söğüt mü? Hayır Antalya mı? Hayır Oda değil . Ben Türkiye’nin En Güzel yeri olarak Efes i görüyorum.Bu yüzden efes te yaşamak isterim.Anadolu’nun Batısında Ege bölgesinde bulunmaktadır.Tarihi yerleri çok severim.Efeste bunlardan biri.eskiçağ kentlerinin en ünlüsü olması beni çok etkiliyor.Anadolu’nun tarihini araştırmak ve bu konuda bilgi edinmek en büyük arzularımdan biri.Tarihi araştırmayı çok seviyorum.bu yüzden efes tam olarak aradığım yer.Efeste araştırma yapılabilecek çok yer olduğunu düşünüyorum. 1 Sayfa Mesajınızda: -> Mail Adresinizi verirseniz, -> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız, -> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız, -> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir), -> Küfür ederseniz, -> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız, -> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız, Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ. http://www.novadizayn.com |
|||
|
08-19-2009, 03:29 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Ephesus (Efes)
teşekkürler.
|
|||