|
30 İş Günü Bilgisayar Staj Raporu
|
|
12-03-2008, 04:54 AM
|
|||
|
|||
|
30 İş Günü Bilgisayar Staj Raporu
EasyPhp programı nedir?
Php dili ile yazılmış dosyaları yada bir portalı, scripti kendi bilgisayarınızda çalıştırmak için kurmanız gereken birkaç programdan bir tanesidir. EasyPhp programını nereden indirebilirim? Çeşitli program sitelerinden bulabilirsiniz yada arama motorlarından araştırabilirsiniz. 1. Adım: İndirdiğiniz programı çalıştırın. Karşınıza ilk çıkacak olan küçük bir pencerede kuruluma hoşgeldiniz yazısıdır. Burada "Next" yazan yeri tıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 2. Adım: Bu adımda karşınıza Lisans Anlaşması çıkacaktır. Burada "I accept the agreement" yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklayarak (anlaşmayı kabul ediyorsunuz) "Next" yazan yeri tıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 3. Adım: Bu adımda bir bilgi yer alıyor. Bu bilgiyi okuduktan sonra "Next" yazan yeri tıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 4. Adım: Bu adımda programın nereye kurulacağını seçiyorsunuz. Program varsayılan olarak kurulacağı yeri göstermektedir. Siz farklı bir yere kurmak istiyorsanız "Browse..." yazan yeri tıklayarak yeni yeri belirtebilirsiniz. Nereye kurulacağını ayarladıktan sonra "Next" yazan yeri tıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 5. Adım: Bu adımda varsayılan değeri olduğu gibi bırakabilirsiniz. "Next" yazan yeri yıklayın ve bir sonraki adıma geçin. 6. Adım: Bu adıma kadar kurulum hazırlandı ve kurma aşamasına gelindi. Burada "Install" yazan yeri tıklayın ve kurmaya başlayın. 7. Adım: Finish tıkla bitir 34 Sayfa Mesajınızda: -> Mail Adresinizi verirseniz, -> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız, -> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız, -> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir), -> Küfür ederseniz, -> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız, -> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız, Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ. http://www.novadizayn.com |
|||
|
08-16-2009, 05:20 PM
|
|||
|
|||
|
RE: 30 İş Günü Bilgisayar Staj Raporu
teşekkürler.
|
|||
|
07-20-2010, 08:42 PM
|
|||
|
|||
|
Ellerine sağlık nette bu kadar değişik bişey bulcagımı sanmıodum
|
|||
|
07-20-2010, 08:53 PM
|
|||
|
|||
(07-20-2010 08:42 PM)extry Yazılan: Ellerine sağlık nette bu kadar değişik bişey bulcagımı sanmıodum Önemli Olan mümkün olmayanı başarmaktır.
Mesajınızda: -> Mail Adresinizi verirseniz, -> Konuyla alakasız yorum yaparsanız / Konuyla alakasız bir soru sorarsanız, -> Amaçsız, içinde paylaşım olmayan, saçma konular açarsanız, -> Üstüste mesaj yazarsanız ( Flood yapmakda denir), -> Küfür ederseniz, -> Konuyla alakasız bir başlık atarsanız, -> Mesajınızın tamamını büyük harfler veya puntolar kullanarak yazarsanız, Mesajınız SİLİNİR ayrıca siz BANLANIRSINIZ.
|
|||
|
08-15-2010, 03:34 PM
|
|||
|
|||
|
cok teşşekürler
|